Etihad Airways otkrio unutrašnjosti svojih novih Erbas A380 i Boing 787 aviona

Etihad Airways otkrio unutrašnjosti svojih novih Erbas A380 i Boing 787 aviona

Etihad Airways, nacionalna avio kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, predstavila je novi proizvod i uslugu na svojim Erbas A380 i Boing B787 Dreamliner vazduhoplovima, uključujući Rezidenciju Etihad™, najluksuzniji životni prostor u vazduhu, raspoloživ samo na avionu A380 ove avio kompanije.

Rezidencija je zadivljujući i potpuno novi prednji prostor na gornjem spratu A380. Nudi jednokrevetni ili dvokrevetni smeštaj, ima dnevnu sobu, zasebnu spavaću sobu s duplim krevetom i prostorom za tuširanje. Gosti u Rezidenciji imaju i ličnog batlera. Uvođenjem nove flote, avio kompanija sa sedištem u Abu Dabiju, će ujedno da redefiniše i preimenuje klase u svojim kabinama. Tip aviona A380 biće karakterističan po revolucionarnim Prvim apartmanima, potpuno privatnim salonima sa odvojenim sedištima sa podesivim naslonima i krevetom pune dužine, kao i rashladnim mini-barom, delom za lično doterivanje i garderoberom. Avio kompanija Etihad je posvetila gornji sprat aviona tipa A380 premijum kabinama.

Na avionu tip B787, kompanija Etihad je projektovala unapređeni Prvi salon, dodavši mnoge nove karakteristike uključujući i rashladni mini-bar. Klase: Poslovni studio i Ekonomska Smart Seat klasa krasiće kako tip A380 tako i B787. Kompanija Etihad uvodi poslednju reč tehnike Panasonic eX3 sistem razonode u obe flote, pružajući preko 750 sati razonode po želji, poboljšane mogućnosti za igrice i ekrane visoke definicije u svim klasama. Sistem ima daljinske upravljače sa video-ekranima na dodir, nudeći i dodatni ekran za goste radi maksimiranja zabave, tako da mogu da igraju igrice ili posmatraju kretanje aviona na mapi dok gledaju film. Slušalice protiv buke obezbeđene su u svim klasama, sa ugrađenim magnetnim audio utičnicama kako bi se obezbedio najbolji kvalitet zvuka. Avion A380 ima kompletnu mobilnu i bežičnu Internet vezu, dok je B787 opremljen bežičnim Internetom.